Recensies

Vandaag met mijn vrouwtje naar de hut geweest, het was weer super, mede omdat we de hele dag zon hadden. Tot de volgende keer Groetjes Stef en Marion

18-11-2020

Stephan

Mooie comfortabele hut. Ook met minder weer komen er veel vogels voorbij en de eekhoorntjes maken er een waar spektakel van! Voor ons het tweede bezoek, ons prima vermaakt. Dit keer geen bijzondere waarnemingen, de Groene Specht met jong van vorige keer ligt nog vers in het geheugen. Aanrader!

08-10-2020

Klazina

Afgelopen woensdag voor de tweede maal deze prachtig en zeer comfortabele hut bezocht. Het is werkelijk een hele mooie hut en dito setting en er is aan alles gedacht, zowel voor de fotograaf binnen als voor de dieren buiten. Beide keren een bezoek van de Groene Specht mogen ontvangen, geweldig! Ik heb al veel vogelhutten mogen bezoeken, maar deze spant voor mij de Kroon! Tot de volgende keer!

11-09-2020

Sandy

Een geweldig mooie locatie veel te zien en zeer comfortabel zeker een aanrader.

04-09-2020

Piet

Gisteren met fotovriend André Lindeboom naar de hut geweest, we hebben een leuke dag gehad in de zeer comfortabele hut (is wel nodig als je iets op leeftijd bent). Veel soorten vogels gezien, wij komen hier zeker nog eens terug
03-09-2020

Stephan

Wat een prachtige fotohut! Ik heb al diverse fotohutten bezocht maar deze staat hoog op mijn lijstje als favoriet. Toen we rond 07:00 uur in de hut kwamen werd ik vriendelijk welkom geheten d.m.v. een briefje. Klein gebaar maar ik kreeg er direct een glimlach van op mijn gezicht. En de vele vogelsoorten inclusief 2 actieve eekhoorns maakte de dag compleet. Ook het contact na het bezoeken van de hut vond ik erg leuk. Ik kom zeker nog eens terug!
24-08-2020

Sandra

We hebben deze hut bezocht tussen 7.20 en 17.30. Afgebroken door een hevig onweer. Top hut !!! Wat een weelde, er is letterlijk overal aan gedacht. Tot een ventilator toe. Confortabel, ruim en goed geluiddicht gemaakt, goed toegankelijk, mooie setting, en niet ver van de parkeerplaats, hetgeen toch handig is als je met toch wel wat materiaal moet slepen.... In totaal 28 soorten genoteerd (te laat voor de groene specht en niet snel genoeg voor de kleine bonte specht anders waren we aan 30 gekomen). Dit is tot op heden de hoogste score die ik heb kunnen behalen in een fotohut. De temperatuur was uitzonderlijk warm en we waren dan ook blij dat we toch een ventilator ter beschikking hadden. Gefeliciteerd deze hut heeft alles om een topper te worden !!! Luc en Fons
12-08-2020

Fons

Super mooie grote foto hut met een mooie setting. Waar de vogels op verschillende plekken mooi zijn vast te leggen.
20-07-2020

Wim

Hallo, Vandaag naar de fotohut Maasduinen geweest, TOP prachtig gelegen hut mooi ruim prima overzicht. Wat een aanbod van vogels en ik snap dat dit natuurlijk per dag kan veranderen wij hadden vandaag 25 soorten helemaal geweldig. Gaan zeker de hut nog een keertje bezoeken.
25-06-2020

Jeroen

We hebben een hele mooie dag gehad in deze mooie hut. Heel veel verschillende soorten in korte tijd: je weet soms niet waar je moet beginnen met fotograferen! Wij komen zeer zeker terug.
18-06-2020

Tineke

We keken onze ogen uit. Hele mooie setting en super mooie Fotohut. En wat een drukte voor de hut. Het bleef maar komen. Rian en ik zijn nieuw met vogelfotografie, en we keken onze ogen uit. De nieuwe datum staat ook al vast.
17-06-2020

Leonie

Het was een super dag heel veel soorten gezien en de hut was ook super complimenten, nogmaals bedankt voor de super mooie dag en kom zeker vaker groetjes van ons Frans en Peter
09-06-2020

Frans

Een zeer bijzondere ervaring. In een paar uur tijd 25 soorten vogels gezien en diverse eekhoorntjes. Waarvan diverse malen de groene specht, deze laatste was een modderbad aan het nemen, spectaculair. Het is een erg mooie hut, zeer netjes afgewerkt en een voortreffelijke setting. Ik ga zeker op korte termijn weer terug. Mijn complimenten.
05-06-2020

Hans

Wat een gave hut waar ik maar even ben geweest maar een grote diversiteit aan vogels zag en zelfs een eekhoorn! Ik kom zeker terug.
30-05-2020

Mark

 

Voeg een recensie toe

We vinden het leuk als u hier uw ervaringen deelt, hier helpt u ons en andere bezoekers mee.

Zou u ons aanbevelen?
 

©2020 door Fotohut Maasduinen.

  • Facebook
  • Instagram