top of page

Recensies

Roy

Samen met mijn broer en neef deze hut bezocht. Mooie luxe en zeer complete hut. Genoeg te zien om een je hele dag te vermaken.

04-02-2024

Adrie

Ik heb weer een hele fijne dag gehad in deze hut, zoals altijd is hij heel verzorgd en netjes en is lekker ruim. Het is echt een hut die zich onderscheid door zijn verzorgdheid zowel buiten als binnen en je voelt je altijd welkom. Heb weer mooie plaatjes kunnen schieten ondanks dat het niet heel licht was. Kom gewoon volgend jaar weer terug.
28-10-2023

Jos

Luxe en heel comfortabele hut met een mooie verscheidenheid aan soorten. Appelvinken, Bonte Vliegenvanger, Glanskop, Sperwer, Gaai, Zanglijster enz.. Ondanks de regenachtige morgen een mooie dag gehad.
24-04-2023

Helga

Ondanks het regenachige weer en dus donker een erg mooie dag gehad met veel comfort want de hut is simpelweg perfect. De eekhoorntjes en de appelvink waren in de hoofdrol maar zeker ook de grote bonte specht, mezen en de gaai hevben ons flink beziggehouden
21-03-2023

Wendy

Wat was het een prachtige dag. Een geweldige hut, luxe zowel binnen als buiten. Mooie setting. Vele soorten gezien en mogen vastleggen. Geen moment verveeld. Komen hier zeker terug.

17-03-2023

Chris

Meerdere malen geweest. Fijne hut met goede voorzieningen.

09-01-2023

Judith

We zijn al verschillende keren bij Fotohut Maasduinen geweest en het is elke keer een feestje. Heel veel tuinvogels en ook bijzondere exemplaren zoals de Appelvink, Middelste Bonte Specht etc. Paar keer een sperwer zien badderen. De hut is erg comfortabel. Warm, ventilatie, voer aanwezig, fijne stoelen, vensterbank met statieven. Communicatie is erg prettig ook.
21-12-2022

Patries

Wat een fijne hut is dit! Ik heb al heel wat hutten bezocht maar kan zeggen dat deze in de top 3 behoort. Keurig netjes gemaakt, super mooie setting en heel veel vogels. Ook de eekhoorns zijn de hele dag present. In de vroege ochtend is het iets donker maar zeker vanaf 9 uur voldoende licht! Ik kan deze hut echt aanbevelen, het is een dag volop genieten hier! Tot de volgende keer

30-09-2022

Jessy

Mooie hut, perfect verzorgd en hele mooie foto gemaakt hier. Ben er al een paar keer geweest en kom zeker terug.

15-07-2022

Nanon

Top hut. Heel luxe met stroomvoorziening en kachel. Mooie setting. Wel wat donker omdat het in het bos ligt. Wij hebben echt genoten van de vele jonge vogeltjes die er waren; de familie appelvink en de familie groenling kwamen steeds terug om te badderen en te voeren. Ook hebben we 3 eekhoorntjes bij de hut gehad en de sperwer (en nog veel meer). Aangezien er glas is, kun je zacht met elkaar praten. De vogeltjes, de eekhoorn en zelfs de sperwer (waarbij Anja en ik volgens mij niet meer geademd hebben toen deze ineens voor onze neus zat) kwamen vlak vooraan zitten. Het enige nadeel vinden wij dat het zand voor de hut wat hoog ligt. Kan technisch gezien nodig zijn, maar je krijgt dan niet de hele vogel op de foto die vooraan gaat badderen. Wij moesten gaan staan, maar dan was het nog moeilijk. Ik ben 1.60m en ik neem de volgende keer een kussentje mee zodat ik iets hoger kan zitten (stoel kon niet hoger). Al met al krijgt deze hut een dikke 9.
29-05-22

Kenny en Kimberly

Wat een mooie hut hebben jullie. En wat een warm welkom met een persoonlijk briefje. Wij hebben heerlijk gezeten en mooie foto's gemaakt. Wat een oase van rust en een mooie setting. We zullen zeker nog eens terug komen.

25-01-2022 

Fernando

Ik heb een mooie dag gehad in deze luxe fotohut. Heel netjes, schommelkoppen aanwezig en zelfs een kacheltje, Wi-Fi en een stopcontact! Maar het belangrijkste is natuurlijk de setting en de vogels. Ook hier werd ik op mijn wenken bediend. Er zijn genoeg natuurlijke composities te maken en er was heel veel activiteit. Voor het eerst heb ik een middelste bonte specht vanuit een schuilhut kunnen fotograferen. Maar ook met de meer gangbare vogels heb ik mij prima vermaakt. Ik kom zeker terug!

24-01-2022

Leonie

Wij hebben al meerdere keren de hut bezocht. En het is echt de moeite waard, in de super leuke luxe comfortabele hut hoef je je eigen niet te vervelen. De vogels vliegen af en aan. We kijken er altijd naar uit om hier weer heen te mogen
23-11-2021

Hennie

Wat een geweldige hut! De deur is een schuifdeur die gemakkelijk opengaat en die je eventueel open kunt laten staan als het erg warm is want je kunt de deuropening sluiten met een mooi donker gordijn. Alles is schoon en netjes. Ruimte om je spulletjes goed neer te kunnen zetten. Perfecte schommelkoppen op metalen platen die je heen en weer kunt schuiven. Aan alles gedacht in de hut. Kachel, afvalemmertje, een verkoelingsfan om als het erg warm wordt. De setting is ook perfect. Opgeruimd en niet teveel rommeltjes rondom de vijver. Voer aanwezig. Of ik deze hut aan iemand zou aanbevelen!! Absoluut. Het is een genot om er te zijn. waarderingscijfer 10+. Kom zeker nog een keer terug.

20-07-2021

Michiel

Mooie dag in een goed verzorgde kijkhut met veel comfort. De hut staat in in zeer mooie setting en er zijn veel vogels, maar ook veel soorten voor de hut. Was reeds de vijfde keer en telkens is er wel en verrassing zoals sperwer of zwarte specht. De eekhoorns komen ongedwongen eten en spelen.

03-03-2021

Fred

We hebben een geweldige dag gehad in Fotohut Maasduinen. In de eerste plaats oom wat er allemaal te zien was, veel soorten kleinere vogels, een middelste bonte specht die ik nog nooit gezien had en als klap op de vuurpijl een sperwer die ook nog uitgebreid een bad nam. De hut zelf is prima ingericht, lekkere stoelen, een kacheltje voor als het nodig is. Dat je je eigen statief mee moet nemen vind ik geen bezwaar, de meeste van ons hebben er een en je bent extra flexibel hoe en waar je je camera wilt opstellen. Misschien zou de voorste rand van de vijver iets lager kunnen zodat je ook vlak boven het water kunt fotograferen. Ik had mijn statief nu iets hoger gezet om de mooie reflecties mee te nemen. Ik kom vast nog een keer ook al is het voor mij best een eind rijden.

02-03-2021

Christian

Viele unterschiedliche Vogelarten und ein paar Eichhörnchen, sogar eine Maus hat sich gezeigt. Mein Highlight waren die Kernbeißer. Die Hütte war makellos sauber und alles war perfekt vorbereitet. Das WLAN hat irgendwie nicht funktioniert, aber beim letzten Besuch klappte es wunderbar. Ich habe deswegen aber auch nicht beim Betreiber nachgefragt. Ich bin sehr begeistert von der Hütte und habe ein paar hundert sehr schöne Fotos aufnehmen können. Teilweise kommen die Vögel zu nah für ein normales Superteleobjektiv. Weil ich das bereits wußte, habe ich mein 70-200mm mitgenommen. Da stört es nicht, wenn der Kernbeißer 1-2m vor der Scheibe herumturnt...

28-02-2021

Chantal

Wat een geweldig mooie fotohut. De beschrijving hoe er te komen was duidelijk en in de hut lag een vriendelijk welkomstbriefje klaar. De hut zelf is de meest luxe hut die ik tot nu toe heb meegemaakt. De stoelen zijn comfortabel en het is heerlijk om in februari de verwarming even aan te kunnen zetten. Daarnaast kun je eventueel nog wat batterijen of je telefoon opladen en is er zelfs wifi. De setting is ook heel mooi en er komen veel vogels langs en ook eekhoorntjes. Er is constant wat te doen. Je kunt ver weg kijken en je ziet dan de eekhoorntjes al van ver aankomen. Jammer dat de specht vooral naar de boom ging waar het vet hing. Aan de stam was zichtbaar dat hij daar al vaak gezeten had en de spechten zaten vooral op vet dat er hing. Dat kwam wat minder mooi op de foto. Dat is dan ook wel meteen mijn enige 'jammer'. Ik ben al aan het nadenken wanneer ik weer een bezoek ga plannen.
27-02-2021

Mirella

Het was weer een heerlijke dag ontspannen in de fantastische hut. Even het kacheltje aan zodat het aangenaam warm is en genieten van alle vogels en eekhoorns die voor de hut komen. Best nog veel diversiteit zo in februari met als kers op de taart een Sperwer die ook nog uitgebreid ging badderen. Kortom zeer de moeite waard!
25-02-2021

Stephan

Vandaag met mijn vrouwtje naar de hut geweest, het was weer super, mede omdat we de hele dag zon hadden. Tot de volgende keer Groetjes Stef en Marion

18-11-2020

Klazina

Mooie comfortabele hut. Ook met minder weer komen er veel vogels voorbij en de eekhoorntjes maken er een waar spektakel van! Voor ons het tweede bezoek, ons prima vermaakt. Dit keer geen bijzondere waarnemingen, de Groene Specht met jong van vorige keer ligt nog vers in het geheugen. Aanrader!

08-10-2020

Sandy

Afgelopen woensdag voor de tweede maal deze prachtig en zeer comfortabele hut bezocht. Het is werkelijk een hele mooie hut en dito setting en er is aan alles gedacht, zowel voor de fotograaf binnen als voor de dieren buiten. Beide keren een bezoek van de Groene Specht mogen ontvangen, geweldig! Ik heb al veel vogelhutten mogen bezoeken, maar deze spant voor mij de Kroon! Tot de volgende keer!

11-09-2020

Piet

Een geweldig mooie locatie veel te zien en zeer comfortabel zeker een aanrader.

04-09-2020

Stephan

Gisteren met fotovriend André Lindeboom naar de hut geweest, we hebben een leuke dag gehad in de zeer comfortabele hut (is wel nodig als je iets op leeftijd bent). Veel soorten vogels gezien, wij komen hier zeker nog eens terug
03-09-2020

Sandra

Wat een prachtige fotohut! Ik heb al diverse fotohutten bezocht maar deze staat hoog op mijn lijstje als favoriet. Toen we rond 07:00 uur in de hut kwamen werd ik vriendelijk welkom geheten d.m.v. een briefje. Klein gebaar maar ik kreeg er direct een glimlach van op mijn gezicht. En de vele vogelsoorten inclusief 2 actieve eekhoorns maakte de dag compleet. Ook het contact na het bezoeken van de hut vond ik erg leuk. Ik kom zeker nog eens terug!
24-08-2020

Fons

We hebben deze hut bezocht tussen 7.20 en 17.30. Afgebroken door een hevig onweer. Top hut !!! Wat een weelde, er is letterlijk overal aan gedacht. Tot een ventilator toe. Confortabel, ruim en goed geluiddicht gemaakt, goed toegankelijk, mooie setting, en niet ver van de parkeerplaats, hetgeen toch handig is als je met toch wel wat materiaal moet slepen.... In totaal 28 soorten genoteerd (te laat voor de groene specht en niet snel genoeg voor de kleine bonte specht anders waren we aan 30 gekomen). Dit is tot op heden de hoogste score die ik heb kunnen behalen in een fotohut. De temperatuur was uitzonderlijk warm en we waren dan ook blij dat we toch een ventilator ter beschikking hadden. Gefeliciteerd deze hut heeft alles om een topper te worden !!! Luc en Fons
12-08-2020

Wim

Super mooie grote foto hut met een mooie setting. Waar de vogels op verschillende plekken mooi zijn vast te leggen.
20-07-2020

Jeroen

Hallo, Vandaag naar de fotohut Maasduinen geweest, TOP prachtig gelegen hut mooi ruim prima overzicht. Wat een aanbod van vogels en ik snap dat dit natuurlijk per dag kan veranderen wij hadden vandaag 25 soorten helemaal geweldig. Gaan zeker de hut nog een keertje bezoeken.
25-06-2020

Tineke

We hebben een hele mooie dag gehad in deze mooie hut. Heel veel verschillende soorten in korte tijd: je weet soms niet waar je moet beginnen met fotograferen! Wij komen zeer zeker terug.
18-06-2020

Leonie

We keken onze ogen uit. Hele mooie setting en super mooie Fotohut. En wat een drukte voor de hut. Het bleef maar komen. Rian en ik zijn nieuw met vogelfotografie, en we keken onze ogen uit. De nieuwe datum staat ook al vast.
17-06-2020

Frans

Het was een super dag heel veel soorten gezien en de hut was ook super complimenten, nogmaals bedankt voor de super mooie dag en kom zeker vaker groetjes van ons Frans en Peter
09-06-2020

Hans

Een zeer bijzondere ervaring. In een paar uur tijd 25 soorten vogels gezien en diverse eekhoorntjes. Waarvan diverse malen de groene specht, deze laatste was een modderbad aan het nemen, spectaculair. Het is een erg mooie hut, zeer netjes afgewerkt en een voortreffelijke setting. Ik ga zeker op korte termijn weer terug. Mijn complimenten.
05-06-2020

Mark

Wat een gave hut waar ik maar even ben geweest maar een grote diversiteit aan vogels zag en zelfs een eekhoorn! Ik kom zeker terug.
30-05-2020

Voeg een recensie toe

We vinden het leuk als u hier uw ervaringen deelt, daar helpt u ons en andere bezoekers mee.

Zou u ons aanbevelen?

Bedankt voor je review!

bottom of page