top of page

Veelgestelde vragen

Hoelang van tevoren is de fotohut te reserveren?

De fotohut is maximaal 180 dagen voor bezoekdatum te reserveren. Het komt wel eens voor dat deze 180 dagen allemaal geboekt zijn, u zult dan moeten wachten tot er een datum vrij komt. Alleen de vetgedrukte data in de agenda zijn te boeken.

Ik heb de bezoekersinformatie niet ontvangen?

Maximaal 14 dagen na uw boeking ontvangt u per mail de bezoekinformatie. Het komt wel eens voor dat deze in uw ongewenst mail terechtkomt. Check dit even.

Is het gebruik van prooien mogelijk?

Het is bij onze fotohut niet toegestaan om prooi te gebruiken, u kunt dus ook geen prooien kopen bij ons. In de hut staat voldoende voer, en wat noten voor de eekhoorns.

Op welk tijdstip mag ik in de fotohut?

U mag de fotohut niet vóór zonsopkomst in, u mag namelijk ook niet eerder het pad naar de hut betreden. U mag in de fotohut blijven tot zonsondergang, maar uiterlijk tot 19.00 uur.

Welke lens is geschikt voor deze hut en setting?

Het meest ideaal is een zoomlens van 200-500, 200-600 of 150-600 mm. Voor vaste lenzen een 500 of 600 mm. Ook met een 400 mm lens kunt u zich redden. Heeft u een 300 mm lens dan is deze wel geschikt voor grotere vogels of eekhoorns, maar voor de kleinere soorten, of achter in de vijver komt u dan tekort.

Ik zie bij het boeken alleen het tijdstip 5:00 staan. 

Dat klopt! U reserveert een gehele dag, dus het tijdstip waarop u komt is niet belangrijk. Om een dag te kunnen reserveren moet u wel dit tijdstip aanklikken. 

bottom of page